Акцију „Наше мало – за дечији осмех“, коју је започела породица Вујић,  позива и у децембру месецу све добронамерне који желе да учествују, да донирају неки слаткиш или ситан поклон деци, која се лече у домаћим здравственим установама или школују у установама за посебне потребе.

Како се учествује у овој акцији? Малом донацијом од срца у виду грицкалица, слаткиша, сокића, или бојанки и бојица, или луткица и аутића, које пакујемо и дарујемо деци. Нека то за вас не буде велики месечни издатак, како  би акција могла да траје што дуже уз ваше редовно учествовање.

Прикупљање ове помоћи одвија се од 17. –  18. децембра, а локације за скупљање помоћи су следеће:

за запослене Комерцијалне банке – преко експедиције
поште у зградама у Светог Саве, Светогорској и Македонској

за запослене Факултета за медије и комуникација – ИТ служба на 5. спрату

за све остале – Парохијски дом Цркве Светог Саве, Крушедолска 2а

Поклон не треба да буде новац или гардероба и обућа, због немогућности расподеле истих.

У досадашњем току акције поклонима је обрадовано неколико хиљада деце из следећих установа:  Специјална болница за церебралну парализу и развојну неурологију, Клиника за рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић“, Институт за здравствену заштиту мајке и детета Србије, Универзитетска дечија клиника у Тиршовој, Педијатријска онкологија, Институт за ментално здравље у Палмотићевој, Домови за децу и омладину: „Звечанска“, „Моша Пијаде“, „Дринка Павловић“,  „Јован Јовановић Змај“, ОШ „Драган Ковачевић“ за слабовиду децу , ОШ „Стефан Дечански“ за оштећене слухом, ОШ „Душан Дугалић“ за децу ометену у развоју.

Categories: Вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *